0

KRAACK zoekt:

Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar vervoersvrijwilligers.

Wij maken een vrijwilligerspool met meerdere chauffeurs, zodat je niet elke week hoeft te rijden (dit mag natuurlijk wel).
Help jij ons uit de brand? info@werkpodiumkraack.nl / 06-13819215
(Vrijwilligersvergoeding beschikbaar!)

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Werkpodium KRAACK. Het zorgt ervoor dat we aan extra activiteiten toekomen, vrijwilligers kunnen zorgen voor verbinding tussen de deelnemers en de maatschappij.  De vrijwilligers brengen elk hun eigen verhaal en ervaring mee naar KRAACK  en zorgen op deze manier voor diversiteit binnen het team.

Wie

Werk jij graag met mensen? Vind je humor in het werk belangrijk? Ben je bereid om een startend bedrijf op de kaart te zetten? Hou je van theater en van buiten zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de volgende functies wordt invulling gevraagd:

  • Chauffeur, die ervoor zorgt dat de deelnemers op hun werk komen en weer thuis gebracht worden
  • Technicus, die de theatergroep ondersteund met licht en geluid
  • ?……………. ?, heb jij het idee dat je een bijdrage kunt leveren aan Werkpodium KRAACK met een nader in te vullen functie? Je reactie is welkom!

Wanneer

KRAACK is open op de maandag-woensdag-vrijdag van 8.30u – 16.00 u. Er zijn verschillende opties qua werktijden mogelijk (1 dagdeel- hele dag- meerdere dagen). Voor zowel een langdurig traject als voor een korte periode (bijvoorbeeld als participatiebaan tijdens een uitkering) .

Contact

Heb je interesse en wil je graag (vrijblijvend) kennis komen maken of wil je meer informatie?Neem dan contact op met Sanne Jonkers (tel. 06-13819215, email: info@werkpodiumkraack.nl)

 Aan de slag?

Van vrijwilligers die zich willen aansluiten bij KRAACK wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd evenals 2 referenties.

Lid van: Gesubsidieerd door: