Stichting

Werkpodium Kraack is een stichting.

De stichting bestaat uit:
Het bestuur
Sanne Jonkers Oprichtster Stichting Werkpodium Kraack
Werkzaamheden bestaan uit: Beleid, uitvoering en verantwoording

De raad van toezicht
Luuk Duursma (voorzitter)
Cindy Prins
Marc Ermers
Werkzaamheden bestaan uit: Toezicht

Even voorstellen:
Luuk Duursma

Ik ben Luuk Duursma en woon in Ruischerbrug, ik ben getrouwd met Tineke en we hebben naast 3 zwerfpoezen ook 3 inwonende poezen.
Ik werk al heel lang bij iWerk, een SW bedrijf in Assen en ben nu accountmanager. Daarnaast doe ik ook graag vrijwilligers werk, zo ben ik actief in Ruischerbrug bij de dorpsvereniging en de wijkraad, maar ook als secretaris van het jaarlijks muziekfestival, meziekmitbus.
Ook ben ik voorzitter van de stichtingvakantiereizensw die reizen organiseert voor mensen die bij SW bedrijven werken en ga ik regelmatig mee als vrijwilliger ( in 2019 voor de 25e keer)
Net als iedereen van Kraack, speel ik ook graag toneel en vond het prachtig dat Johannes dit jaar met ons mee heeft gedaan.
Dat is ook waar ik me graag voor inzet, een inclusieve samenleving, waar iedereen kansen krijgt om zich te ontwikkelen en het leuk heeft.
Samen met Sanne, Cindy en Marc zetten we ons in om van werkpodium Kraack de beste en leukste creatieve dagbesteding van Groningen te maken

Cindy Prins

Als secretaris van Stichting werkpodium Kraack zorg ik ervoor dat we regelmatig bij elkaar komen en er een goed verslag ligt van wat we bespreken.
Ik ken Sanne nu een aantal jaar via de regieopleiding die we beide volgen Bij Vrijdag. Op basis van de enthousiaste verhalen van Sanne en omdat ik vrijwilligerswerk erg leuk vind om te doen besloot ik om mijn steentje bij te dragen aan Kraack. Ik ben Cindy Prins, getrouwd en moeder van een (hele lieve) puberzoon. Naast mijn bestuurstaak werk ik als operationeel manager bij de Rijksoverheid en stuur een team van 26 professionals aan. Ik ben groot fan van theater en eigenlijk alles wat met kunst en cultuur te maken heeft.
Hoewel ik soms niet alles van kunst begrijp. Vragen, opmerkingen? Dan hoor ik het graag, wij zijn als bestuur bereikbaar via het volgende e-mailadres: bestuur@werkpodiumkraack.nl .

Marc Ermers

Hallo, ik ben Marc en woon samen met Joke in Ruischerbrug Groningen. Ik werk als controller bij de gemeente Groningen. In mijn vrije tijd ga ik naar heel veel concerten en mijn vakanties gaan vooral richting steden of landen waar iets te zien is. Mijn affiniteit met kunst en cultuur ligt dus vooral bij muziek en architectuur.
Ik wilde graag iets doen op het gebied van vrijwilligerswerk en toen kwam Kraack op mijn pad. Een sympathieke stichting waarin leuke mensen met elkaar iets moois tot stand brengen. Ik draag daar graag mijn steentje bij in de vorm van iets waar ik goed in ben; ik weet veel van bedrijfsvoering in het algemeen en financiƫn in het bijzonder. Mocht je meer van me willen weten kun je dat altijd via Sanne doen of wellicht zien we elkaar eens bij een voorstelling van Kraack.


Previous Post

Next Post

Werkpodium Kraack