Missie en Visie

Hier kun je de missie en visie van Werkpodium Kraack terug vinden & leer je Kraack beter kennen door middel van impressievideo’s en onder andere praktische informatie

KRAACK:
Kleurrijk – Respectvol – Aandacht – Anders – Creatief – Kwaliteit

Creatieve dagbesteding met de nadruk op theater in een veilige en inspirerende omgeving: dat is Werkpodium KRAACK; theater voor jou!

KRAACK is de plek waar mensen met een zorgvraag hun talent kunnen ontdekken en tot bloei komen. Met de nadruk op theater en dans maar ook met aandacht voor creativiteit, duurzaamheid en natuur.

KRAACK trekt er graag op uit met de deelnemers en treedt op voor- en met vele verschillende doelgroepen. Want iedereen kan van elkaar leren en elkaar inspireren.

Werkpodium KRAACK biedt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag dagbesteding (werk- en stageplaatsen) vanuit WLZ-PGB en WMO-PGB en is gevestigd in een mooi, ruim pand in een groene omgeving aan de rand van Groningen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. KRAACK is te bereiken via telefoonnummer 06-42956053 en via de mail info@werkpodiumkraack.nl

Werkpodium Kraack