Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Werkpodium KRAACK. Het zorgt ervoor dat we aan extra activiteiten toekomen, vrijwilligers kunnen zorgen voor verbinding tussen de deelnemers en de maatschappij.  De vrijwilligers brengen elk hun eigen verhaal en ervaring mee naar KRAACK  en zorgen op deze manier voor diversiteit binnen het team.

Graag stellen wij jullie voor aan:

Nely

Ik ben Nely Boerma, 73 jaar en ben geboren op een boerderij bij Rottum, dichtbij Uithuizen. Ik woon nu 25 jaar met veel plezier in de wijk Selwerd in Groningen .

Ik heb drie kinderen en twee kleinkinderen. Ik mag graag lezen over ontroerende humoristische romans die dichtbij de werkelijkheid van deze tijd komen. Daarnaast houdt ik van fietsen en genieten van de natuur, met picknick in de natuur, dat kan in de duinen of op de dijk , dan denk ik hierbij aan een dagje Borkum.

In de ochtend drink ik graag eerst een kopje koffie en eet dan muesli met yoghurt en elke dag een kiwi. Ik draag het liefst een spijkerboek met T-shirt of in de zomer dunne broek me lekker luchtig Blousje.

Ik krijg energie van het organiseren en maken van uitstapjes. Ik luister graag naar radio NPO 1 en 2 en radio Drenthe. Het nummer van Roller Coaster van Danny Vera raakt mij iedere keer weer.

Ik zou nog willen verhuizen naar een flat met uitzicht op zonsopkomst en zonsondergang.

Hiltjo

Ik ben Hiltjo Kaput, 67 jaar en sinds april 2023 met pensioen.

Ik kom uit een gezin van 8 kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik ben geboren in Wedde en opgegroeid in de gemeente Slochteren.

In mijn werkzame leven ben ik in 1973 als leerling-kok begonnen in een bejaardentehuis in Veendam en in 2023 als agogisch begeleider bij GGZ Lentis Zuidlaren met pensioen gegaan.

Ik woon samen samen met Yvonne en ben opa van twee kleinkinderen, Ilse van 11 jaar en Swen van 4 jaar oud.

Ik hou van wandelen en (race)fietsen. Zo nu en dan heb ik een muzikale uitspatting op mijn djembè en in de zomermaanden maak je mij blij met een vakantie naar een lekker warm land om mooie plekken te ontdekken maar ook om lekker niks te doen.

In 2023 ben ik begonnen als vrijwillige chauffeur bij Kraack wat ik met veel plezier doe.

Werkpodium Kraack