0

Vrijwilliger

Vrijwilligers:

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Werkpodium KRAACK. Het zorgt ervoor dat we aan extra activiteiten toekomen, vrijwilligers kunnen zorgen voor verbinding tussen de deelnemers en de maatschappij.  De vrijwilligers brengen elk hun eigen verhaal en ervaring mee naar KRAACK  en zorgen op deze manier voor diversiteit binnen het team.

Wie

Werk jij graag met mensen? Vind je humor in het werk belangrijk? Ben je bereid om een startend bedrijf op de kaart te zetten? Hou je van theater en van buiten zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de volgende functies wordt invulling gevraagd:

  • Helpende hand (in de functie van assistent, zorgen voor een lekker kopje thee/koffie bij binnenkomst en tijdens de pauzes. Een luisterend oor bieden. Tussendoor wat huishoudelijke taken zoals de afwas, de w.c. schoonmaken. Een vertrouwd gezicht voor de spelers)
  • Technicus, die de theatergroep ondersteund met licht en geluid
  • ?……………. ?, heb jij het idee dat je een bijdrage kunt leveren aan Werkpodium KRAACK met een nader in te vullen functie? Je reactie is welkom!

Wanneer

KRAACK is open op de maandag-dinsdag-woensdag-vrijdag van 8.30u – 16.00 u. Er zijn verschillende opties qua werktijden mogelijk (1 dagdeel- hele dag- meerdere dagen). Voor zowel een langdurig traject als voor een korte periode (bijvoorbeeld als participatiebaan tijdens een uitkering) .

Contact

Heb je interesse en wil je graag (vrijblijvend) kennis komen maken of wil je meer informatie?Neem dan contact op met Sanne Jonkers (tel. 06-13819215, email: info@werkpodiumkraack.nl)

Aan de slag?

Van vrijwilligers die zich willen aansluiten bij KRAACK wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd evenals 2 referenties.

Werkpodium Kraack